WoonVeilig alarmsysteem

Dijk-ICT is reseller en installateur van het WoonVeilig woonveilig alarmsysteemalarmsysteem en de bijbehorende producten.

WoonVeilig is een slim alles-in-één alarmsysteem om uw huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-, brand- en waterschade.
U en uw contactpersonen worden door WoonVeilig direct per sms, telefoon of e-mail gewaarschuwd bij een alarm. Uw systeem wordt 24 uur per dag door WoonVeilig gecontroleerd op een goede werking.
Zo is uw huis altijd zorgeloos en slim beveiligd en laat u niets aan het toeval over.

Online toegang tot je alarmsysteem.

Het WoonVeilig alarmsysteem is eenvoudig en snel via internet in te stellen en behoort tot de meest gebruiksvriendelijke alarmsystemen van Nederland. Bent u vergeten het WoonVeilig alarmsysteem aan- of uit te zetten? Geen probleem, u schakelt het alarmsysteem via internet onderweg alsnog eenvoudig in of uit, gewoon met uw mobiele telefoon. Met de WoonVeilig App voor uw smartphone of tablet is het bedienen van uw alarmsysteem een peulenschil!

Het VARA televisieprogramma Kassa besteedde op 3 november 2008 aandacht aan het WoonVeilig alarmsysteem: Bekijk hier het stukje terug.

U kunt het alarmsysteem met eventuele installatie direct bestellen in onze webshop

WoonVeilig Aanbieding:

Wij garanderen u ALTIJD een lagere prijs dan andere aanbieders. Op de website van WoonVeilig zelf vindt u prijzen waar wij onder kunnen zitten. Ziet u elders een goedkopere aanbieding, neem dan contact op en wij zullen u een nog betere aanbieding doen.